Over Tech Data

Als internationaal distributeur bieden wij u als reseller een compleet aanbod op het gebied van IT-, Mobile- en Consumer Electronics (CE), Enterprise en professionele AV-oplossingen.
Bedient u consumenten vanuit uw winkel of webshop, voorziet u MKB ondernemingen van efficiënte kantoorautomatisering of verzorgt u complexere Enterprise oplossingen?
Samen met meer dan 200 toonaangevende merken, waaronder HP, Apple, Samsung, Oracle, IBM, Cisco en Microsoft leveren wij technologische producten, solutions en innovations.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Behalve geavanceerde logistiek, verzorgen wij een breed scala aan supportdiensten en services zoals salesondersteuning, e-commerce, consultancy, financiering, marketing en educatie.
Alles om u als klant op uw reis binnen o.a. Cloud, Security, Big Data en IoT mee te nemen naar meer business opportunities. Dat doen wij onder meer door vraagstukken terug te brengen naar de essentie van de behoefte, want wij geloven dat eenvoud verbindt en leidt tot het gezamenlijke succes van morgen.

Klant worden bij Tech Data?

Als reseller toegang tot ons ongeëvenaarde assortiment IT-, Mobile- en Consumer Electronics-producten en alle diensten die wij aanbieden? Dat kan! Houdt uw KvK-gegevens en BTW-nummer bij de hand, dan bent u binnen enkele minuten klant van Tech Data en hebt u toegang tot alle producten, solutions en innovations van onze gespecialiseerde Business-Units, die u met kennis, logistiek, educatie en e-commerce diensten graag van dienst zijn.

Registreren